ASBESTIKARTOITUS JA ASBESTIPURKU

ASBESTITYÖT

Rasa Nord Oy tekee asbestikartoitukset ja asbestipurkutyöt kaikenlaisiin kohteisiin vankan kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Palvelemme alueella Rovaniemi, Tornio, Kemi, Kemijärvi, Kittilä, Sodankylä, Kuusamo, Taivalkoski, Pudasjärvi ja Oulu. Laadukkaasti tehdyn työn lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaisesti laadukkaan, sujuvan ja joustavan palvelun, joka räätälöidään asiakkaan tarpeita ja toiveita vastaavaksi.

ASBESTIKARTOITUS

Alkuvuonna 2016 voimaan astuneen lain mukaan asbestikartoitus on tehtävä jokaiseen ennen vuotta 1994 valmistuneeseen kiinteistöön ennen rakenteiden purkutöiden aloittamista. Asbestin käyttö kiellettiin kokonaan vuonna 1994, mutta sitä ennen sen käyttö oli suhteellisen yleistä erilaisissa rakennusmateriaaleissa. Ehjät ja hyväkuntoiset asbestimateriaalit eivät sellaisenaan ole vaarallisia, mutta rikkoutuessaan ne levittävät ilmaan hienojakoista asbestipölyä, joka taas voi päätyä elimistöön hengitysteitse. Asbesti on todella vaarallista terveydelle, eikä sitä saa poistettua elimistöstä enää sen jälkeen, kun se on kerran sinne kulkeutunut.

ASBESTIPURKU

Mikäli rakenteissa tiedetään ennestään olevan asbestia tai sitä on paljastunut tehdyn asbestikartoituksen tuloksena, täytyy purkutyöt tehdä asianmukaisesti luvanvaraisena asbestipurkutyönä. Näin varmistetaan, että asbesti saadaan poistettua turvallisesti ilman ympäristölle aiheutuvaa vaaraa. Asbestipurku tehdään tavallisesti ns. osastointijärjestelmää käyttäen; työn alla oleva alue eristetään ensin ympärillä olevista tiloista ja estetään näin asbestipölyn ja muiden haitallisten aineiden kulkeutuminen muualle ympäristöön.

KAIKKI ASBESTITYÖT KOKEMUKSELLA

Asbestin vaarallisuuden ja nykyisen lainsäädännön takia asbestityöt kannattaa aina teettää asiansa osaavalla ammattilaisella. Meiltä saat kaikki asbestityöt luvanvaraisesti asiantuntevasti ja sujuvalla aikataululla tehtynä. Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai pyydä tarjous asbestikartoituksesta tai asbestipurkutyöstä!

Bli uppringd

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Tarjouspyyntö