TIMING TIMING OCH TIMING PRESTATION

Håltagning

Vi på Rasa Nord har goda yrkeskunskaper för alla typer av diamantborrning för hushåll, bostadsföretag och industri. Våra tjänster finns att tillgå i Kiruna, Umeå, Luleå, Gällivare, Övertorneå och Haparanda. Vi utför våra diamantborrning- och diamantskärningar med hög kvalité och expertis med rätt utrustning.

Diamantborrning

Diamantborrning kan tillexempel göra rörledningar, elektriska eller iv-passager snabbt och noggrant till väldigt hårda material som asfalt, betong och sten. Vår diamantborrningsutrustning innehåller dussintals borrmaskiner och hålen kan nå oss upp till 950 mm. Diamantborrning som metod är mätbar, kostnadseffektiv och snabb. Dessutom ger det minimallt med omfattningar och väldigt lite efterarbete

  • Noggrann mätning
  • kostnadseffektiv på grund av den höga hastigheten
  • Väl utfört för minskat efterarbete

Diamantskärning

Diamantskärning används tillexempel när man vill förstora fönster- och dörröppningar, samt modifiera och skära i betongblock. Vår mångsidiga maskin omfattar bland annat flera knivar upp till 15kw, ett antal hydrauliska handsågar, järn skärare och trådsågningsutrustning. Precis som vid diamantborrning har fördelarna med diamantskärning dimensioneringsnoggrannhet, kostnadseffektivitet, hög hastighet, vilket gör den nödvändiga ytbehandlingen minimal.

Välkomna till oss

Vi gör diamantarbeten inom alla kategorier och enligt kundens önskemål. Vi erbjuder en omfattande professionell service och fokuserar även på att vara kundorienterad och flexibla i vårt tillvägagångssätt. Kontakta oss för frågor eller om en offert direkt!

Bli uppringd

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Begär offert