RIVNING

Rivning

Vi genomför rivningsarbeten på ett kvalitativt och professionellt sätt. Vi erbjuder våra tjänster till dig som privatperson, företag, fastighetsägare samt er inom industribranschen. Vi finns i Kiruna, Umeå, Luleå, Gällivare, Övertorneå och Haparanda så tveka inte på att kontakta oss om du behöver experter inom området.

Asbestsanering

Om ni är medvetna om att rivningsobjektet har höga värden av asbest måste arbetet utföras enligt lag och av yrkesmässiga personer. Vi hjälper er att ta bort den mycket hälsofarliga asbesten samtidigt som vi isolerar rivningsområdet från omgivande utrymmen för att förhindra att det sprids med arbetsdammet i luften. Efter avslutat arbete gör vi luftmätningar som skickas på analys innan vi ger er klartecken.

Mögelsanering

Mögelsanering utförs i stor utsträckning med samma metoder som vid asbestsanering. Vi isolerar det utsatta utrymmet innan vi börjar saneringen vilket förhindrar att skadliga ämnen sprids. Mögelborttagning klassificeras som ett auktoritativt arbete och rekommenderas att låta kompetenta yrkesmässiga utföra arbetet. Vi tänker alltid på din hälsa i första hand och hjälper dig gärna! 

Rivningsarbete med maskiner

Vi arbetar även med storskaligt massivt maskinarbete, som rivning av hela byggnader. Vi har kompetenta erfarna medarbetare och modern utrustning för att riva de mest krävande bebyggelser. Vi hanterar våra större uppdrag utefter ett smidigt schema som vi tar fram tillsammans med kunden. Vi har vad som krävs, så tveka inte på att kontakta oss för frågor och funderingar.

Vattenskador

Vid vattenskador krävs rivningsarbete och det hjälper vi gärna till med. Man måste ta bort värmeisolering, allt trämaterial samt gipsmaterial för att sedan bygga upp med nytt tort material för att vara säker på kvalitén och utesluta nya problem som kan uppstå.

Rivningsarbeten inom VVS och el

Rivningsarbeten inom VVS och el innefattar vatten, värme, ventilation och elsystem. Vi har experter inom området som utför dessa arbeten och det gäller både för bostadshus samt industribyggnader.

Utöver det ovannämnda genomför vi också andra typer av rivningsarbete och har stor kunskap inom området och erfarna medarbetare. Förutom kvalité och expertarbete fokuserar vi på att vara kundorienterade och flexibla med vår service. Kontakta oss för mer information, så hjälper vi dig vidare!

Bli uppringd

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Begär offert