TIMANTTIPORAUS JA TIMANTTISAHAUS

TIMANTTITYÖT

Rasa Nord Oy tekee kaikenlaiset timanttityöt vankalla ammattitaidolla kotitalouksille, yrityksille, taloyhtiöille ja teollisuuteen. Palvelemme alueella Rovaniemi, Tornio, Kemi, Kemijärvi, Kittilä, Sodankylä, Kuusamo, Taivalkoski, Pudasjärvi ja Oulu. Meiltä saat timanttiporaus- ja timanttisahaustyöt laadukkaasti ja asiantuntevasti asianmukaisella kalustolla tehtynä.

Menetelmänä timanttiporaus ja timanttisahaus pitävät sisällään monia etuja:

  • Mittatarkkuus
  • Nopeus
  • Kustannustehokkuus
  • Minimaalinen runkomelu
  • Vähäiset jälkityöt

TIMANTTIPORAUS

Timanttiporauksella voidaan tehdä esimerkiksi putki-, sähkö- tai iv-läpiviennit nopeasti ja tarkasti kovin materiaaleihin, kuten asfalttiin, betoniin ja kiveen. Timanttiporauskalustoomme kuuluu kymmeniä eri porausyksiköitä ja reikien poraukset onnistuvat meiltä aina 950mm saakka. Menetelmänä timanttiporaus on mittatarkka, kustannustehokas ja nopea. Lisäksi sen etuina on vähäinen runkomelu ja minimaaliset jälkityöt.

TIMANTTISAHAUS

Timanttisahauksella onnistuu esimerkiksi ikkuna- ja oviaukkojen tekeminen ja suurentaminen, sekä betonielementtien muokkaus ja roilotus. Monipuoliseen kalustoomme kuuluu mm. useita holvisahoja aina 15kw asti, useita hydraulisia käsisahoja, kiskosahauskalusto ja vaijerisahauskalusto. Samoin kuin timanttiporauksen, myös timanttisahauksen etuihin lukeutuu mittatarkkuus, kustannustehokkuus, nopeus, vähäinen runkomelu ja pölyttömyys, jonka ansiosta tarvittavat jälkityöt ovat minimaalisia.

TIMANTTITYÖT VANKALLA KOKEMUKSELLA

Teemme timanttityöt kaikenlaisiin kohteisiin asiakkaan toiveiden mukaan. Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun, johon kuuluu ammattitaidolla tehdyn työn lisäksi myös asiakaslähtöinen ja joustava toimintatapa – panostamme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai pyydä tarjous!

Bli uppringd

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Tarjouspyyntö